Новий Центр сучасних технологій у Львові пропонує виграти iPad Mini

1930 0
Компанія ВОЛЯ відкриє у Львові Центр сучасних технологій (ЦСТ). Тут львівські абоненти зможуть отримувати консультації з будь-яких питань та тестувати інноваційні послуги провайдера. Спеціально до відкриття компанія запустила конкурс з розіграшем планшетного комп'ютера iPad Mini. ®
фото: flickr.com

фото: flickr.com

Новий ЦСТ розташований в центрі міста - на проспекті Шевченка, 3. У відповідності з міжнародними стандартами приміщення розділене на п'ять зон: обслуговування, демонстрації, тестування та перевірки обладнання, самообслуговування (IBOX і Портал абонента) та ігор. Такий підхід допомагає прискорити процес обслуговування клієнтів, зробити його більш приємним і значно скоротити час очікування.

Тут кожен відвідувач може познайомитися з новітніми технологіями і продуктами компанії, підключитися до послуг і придбати необхідне обладнання. У приміщенні також є безкоштовний безпровідний доступ в Інтернет (Wi-Fi).

Спеціально до відкриття ЦСТ компанія ВОЛЯ запустила конкурс з розіграшем планшетного комп'ютера iPad Mini.  У конкурсі зможуть взяти участь нові або існуючі абоненти компанії, які в період з 26 по 30 червня включно відвідають новий центр сучасних технологій. Детальна інформація про конкурс буде доступна в день відкриття на сайті компанії, а також у самому ЦСТ.

Ім'я переможця визначать 10 липня через сервіс random.org.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!