«ТМ «Agrola» та центр «Незламні» об’єдналися для підтримки українських захисників

1642 0
Спільна мета партнерів – здорові воїни, які зможуть повноцінно жити в новітній Україні, яка вистояла завдяки їм.

Торгова марка «Agrola» та Національний реабілітаційний центр «Незламні» об’єднуються заради підтримки та відновлення наших захисників.

ТМ «Agrola» (батон «Сихівський», хліби: «Львівський заварний», «Тостовий» та інші хлібні вироби) – це щоденне втілення нової культури хлібопекарства зі збереженням сталих цінностей, постійним прагненням до досконалості завдяки найкращим підходам до сучасного виробництва.

Проте «Agrola» – це не лише про хліб. Вагому частину своєї стратегії бренд приділяє розвитку суспільства, в якому ми живемо, продовжуємо боротьбу за волю України та демократичні цінності.

Зокрема, «Agrola» розвиває системну роботу з підтримки та відновлення українських захисників. Саме для втілення цієї стратегії торгова марка «Agrola» об’єднується з Національним реабілітаційним центром «Незламні» («Unbroken»), де постраждалі від війни отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу, а також проходять фізичну, психологічну та психосоціальну реабілітацію.

Спільна мета партнерів – здорові воїни, які зможуть повноцінно жити в новітній Украйні, яка вистояла завдяки їм.

Втіленням такої співпраці є вагома фінансова підтримка центру «Незламні», а також запуск нової програми з реалізації масштабної благодійної ініціативи, до якої може доєднатися кожен, хто обирає продукцію ТМ «Agrola».

При цьому, купуючи хлібні вироби торгової марки «Agrola» ви не переплачуєте, адже вартість продукції не зростає, проте наповнюєте фонд для відновлення наших ветеранів, які брали участь в бойових діях, боронили нас, а зараз потребують лікування та системної реабілітації.

«Шукайте вироби від «Agrola» в торгових мережах чи магазинах, обирайте улюблений хліб та підтримайте «Незламних», закликають підприємці.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!