Обмін ламп на енергозберігаючі: у «Дії» відкрили запис на бета-тест

3227 0
Послуга наразі доступна у Львові, Вінниці, Черкасах та Одесі.
Фото: Kremen.today

Фото: Kremen.today

Сервіс «Дія» відкрив запис на бета-тест обміну 5 старих ламп на 5 нових – енергоощадних, про це повідомляє пресслужба «Дії».

Долучитися можуть громадяни України віком від 18 років за посиланням.

Зазначається, що на етапі бета-тесту послуга буде доступна у Львові, Вінниці, Черкасах та Одесі.

Нагадаємо, 10 січня уряд ухвалив постанову, щодо обміну п’яти ламп розжарювання та світодіодні.

Як працюватиме програма?

  • Якщо ви попередньо замовляєте лампи через «Дію», то вони будуть у відділенні «Укрпошти», яке ви вказали під час замовлення. Забрати нові лампи можна протягом 5 робочих днів після підтвердження в застосунку.
  • Якщо не маєте можливості замовити лампи онлайн, можна прийти до відділення «Укрпошти» з паспортом, ідентифікаційним кодом та лампами розжарювання. Однак без попередньої заяви ви не можете бути точно впевнені в наявності LED-ламп у відділенні.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv керівник Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко, термін експлуатації LED-ламп в 5 чи 6 разів більший від терміну ламп старого зразка. Економія цих лампочок сягає 60%, залежно від виробника.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!