Очільник МОЗ спростував інформацію про створення в Україні «чорних» зон карантину

1618 0
У цій зоні мав бути своєрідний локдаун.
Фото: engin akyurt for unsplash

Фото: engin akyurt for unsplash

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов назвав фейком інформацію про створення так званих чорних карантинних зон із найжорсткішими обмеженнями. Про це він повідомив сьогодні, 6 листопада, на брифінгу.

Окрім цього, очільник МОЗ зазначив, що запровадження «чорних» зон навіть не обговорювали, назвав цю інформацію «фейком» та «нісенітницею».

Читайте також: Чи будуть стаціонари поліклінік у Львові приймати хворих із Covid-19

«Жодних «чорних» зон ніхто не пропонував запроваджувати», – каже він.

Нагадаємо, що 4 листопада, за даними журналістки Соні Кошкіної, на засіданні Кабінету міністрів мали ухвалити нові рішення щодо карантину в Україні, за якими від п’ятниці по ранок понеділка обмежать роботу ресторанів і розважальних закладів. Залишать аптеки і продуктові.

Так, за її словами, введення повного локдауну в Україні не буде, але до переліку карантинних зон для регіонів мали би додати ще одну під умовною назвою «чорна», де основним критерієм буде повна заповненість ліжок для хворих із коронавірусом.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!