Очільниця МОЗ приїхала в санаторій, де перебувають евакуйовані з Китаю українці

2418 2
Вона досі не зустрілася з евакуйованими з Китаю українцями.
фото з соцмереж

фото з соцмереж

Міністерка охорони здоров’я Зоряна Скалецька приїхала на обсервацію у санаторій у Нових Санжарах, що на Полтавщині, куди поселили на 14 днів евакуйованих українців та іноземців із Китаю. Вчора вона обіцяла, що разом із ними буде на обсервації. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Евакуація українців із Китаю. Як усе відбувалося

«Отже, я нарешті у приміщенні, в якому проведу найближчі два тижні. Хотіла, щоб мене заселили в звичайній кімнаті, але з урахуванням необхідності працювати і проводити постійні наради скайпом і телефоном мені виділили окреме робоче приміщення», – написала вона.

Натомість керівник медцентру Олександр Блінов заявив журналістам, що міністерка покинула санаторій.

«Пані міністр зараз виїхала. Вчора вона була з нами до 2:00, контактувала з тими працівниками, які працюють у боксі. Сьогодні вона виявила бажання піти до людей, і з ними поспілкуватись», – цитує його РБК.

Для міністерки облаштували місце в окремій будівлі, проте, окрім неї, у Нових Санжарах працюють ще три представники МОЗ.

Читайте також: Нашим найбільшим ворогом насправді є не коронавірус, а два «паразити»

Нагадаємо, вчора Зоряна Скалецька заявила, що перебуватиме в обсервації разом із іншими українцями, що повернулися з Китаю. Напередодні у селищі міського типу Нові Санжари, куди евакуювали на карантин українців та іноземців із Уханю, відбулись протести, автобуси з українцями закидали камінням, а нацгвардія оточила санаторій подвійним кільцем. Проти Через протест відкрили кримінальне провадження.

Читайте також:
23 Лютого, 2020 00:53
так крадій Пенсій подонок ЗЕленський-жид Х--*--Й--Л--О ЛА-ЛА-ЛА!!!!!!!!
21 Лютого, 2020 16:10
Лариса "Приїхала санаторій"???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!