Очищення доріг області та евакуаційні потяги до Львова. Головне за добу

684 0
Коротко про ключове з життя Львівщини за добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 52 людини.  До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1020 осіб.

Очищення доріг. Вночі 121 одиниця спецтехніки очищала дороги державного та місцевого значення у Львівській області. Для посипання використали понад 1700 тонн суміші. 

Банк одягу. У Самборі працює «Банк Одягу», куди усі охочі можуть принести одяг. Люди з числа ВПО, а також місцеві жителі в складних життєвих обставинах, особи з інвалідністю, самотні люди, багатодітні сім'ї, близькі воїнів можуть взяти необхідні речі. Якщо ви готові поділитися речима, подбайте, будь ласка, щоб вони були у доброму стані. «Банк Одягу» організувала Самбірська районна організація Товариства Червоного Хреста України. Приймають одяг у будні з 10:00 до 15:00. Видають – у понеділок з 14:00 до 17:00, середу та п'ятницю з 10:00 до 13:00. Адреса: Самбір, вул. Мазепи, 8; кабінет 3 (І поверх), кабінет 54 (4 поверх).

Генератори для шкіл. Шведська організація Lions of Sweden забезпечила заклади освіти Стрийського району 27 генераторами потужністю 5 кВт. 6 пристроїв передали Славській громаді, 21 – Козівській.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!