Одну з центральних вулиць Львова перетворять на читальню просто неба

4019 0
З нагоди Форуму видавців у Львові та у рамках «Львів читає усюди» у Львові реалізують проект «Читальня просто неба: вулиця Лесі Українки». На один день одна з центральних пішохідних вулиць Львова, яка названа на честь видатної української письменниці Лесі Українки, перетвориться на читальню просто неба.
Фото: inthralld.com

Фото: inthralld.com

“Це буде своєрідний літературний простір, у якому усіх оточать поетичні рядки, зустрінуть відомі поети, які читатимуть власні твори на лавках серед перехожих. Вулиця буде оформлена цитатами з поетичних творів Лесі Українки та українських поетів, звучатиме ненав’язлива вулична музика. Лавки перетворяться на комфортні місця для читання, а одразу поряд з ними можна буде взяти книжки та горня чаю чи кави”, – розповіли tvoemisto.tv організатори - «Видавництво Старого Лева».

Акція розпочнеться у п’ятницю, 5 вересня, о 18:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!