Київ

Охоронця поліклніки у Києві, який не відкрив укриття, доставили в поліцію з ознаками сп’яніння

852 0
Столичний мешканець, чия дружина загинула під час атаки росіян, розповів, що люди прибігли вночі до укриття, але їм не ніхто не відкрив.

До поліції доставили охоронця поліклініки Деснянського району столиці, де під час ракетної атаки було зачинене укриття. Про це повідомила прессекретар столичної прокуратури Надія Максимець у коментарі Укрінформу.

«Одну особу - охоронця медзакладу, який має візуальні ознаки алкогольного сп’яніння - доставлено до поліції для з’ясування обставин. Його діям буде надана правова оцінка», - сказала вона.

Водночас Максимець наголосила, що правоохоронці встановлюють службових осіб з числа адміністрації медзакладу, які відповідальні за доступ до укриття під час повітряної тривоги.

Вона додала, що поліція порушила справу за ч. 2 ст. 367 ККУ (службова недбалість, що призвела до тяжких наслідків).

Нагадаємо,  голова Деснянської районної адміністрації Дмитро Ратніков заявив, що працівник нічної зміни поліклініки № 3 під час повітряної тривоги відчинив людям центральний вхід, аби вони пройшли в укриття. 

Біля поліклініки внаслідок нічної ракетної атаки Російської Федерації, за уточненою інформацією, загинула 9-річна дівчинка, її мама та ще одна жінка. Столичний мешканець, чия дружина загинула під час атаки росіян, розповів, що люди прибігли вночі до укриття, але їм не ніхто не відкрив.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!