«Океан Ельзи» презентував кліп на нову пісню «Тримай». Відео

4382 0
Лідер команди написав її ще у лютому цього року, до початку всіх карантинних обмежень.
фото: апостроф

фото: апостроф

«Океан Ельзи» презентував кліп на нову пісню «Тримай». Це вже другий синґл групи для майбутнього десятого, повноформатного альбому. Про це йдеться на сайті гурту.

Лідер команди Святослав Вакарчук, автор музики і слів нової композиції, написав її ще у лютому цього року, до початку всіх карантинних обмежень. І доволі швидко, за дві-три репетиції музиканти зробили її демо. Тоді почався студійний запис, участь у якому взяли всі музиканти групи. До роботи запросили навіть оркестр «Віртуози Києва».
За словам Вакарчука, «Тримай» – це класичний «Океан Ельзи».

«У нашому новому альбомі буде достатньо експериментів зі звучанням, а от саме сьогоднішня прем'єра, пісня «Тримай» – це, якщо хочете, класичний ОЕ, яким він є і як ми собі його уявляємо. Фактично – це крик душі, одягнений у краще музичне «океанівське» вбрання», – каже Святослав Вакарчук.

Читайте також: Гурт Океан Ельзи після тривалої перерви презентував новий кліп. Відео

Музичне відео «Тримай» зняв український режисер Андрій Кириллов. За його словами, вперше почувши пісню, він чітко побачив історію того, що у важкий момент життя поруч має опинитися та людина, на яку ти можеш покластись. Саме та, яка може простягнути руку тобі, а ти їй.

Нагадаємо, що гурт «Океан Ельзи» анонсував новий музичний проєкт Святослава Вакарчука «Оранжерея». Тур запланували на другу половину березня або ж квітень 2021 року. Під час виступів обіцяють дотримуватися всіх необхідних правил безпеки, соціальної дистанції тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!