Оксана Кошак пішла з посади керівниці ЛКП «Лев»

2814 0
Вона опікуватиметься безпритульними тваринами у Києві.
Фото: Надія Марченко

Фото: Надія Марченко

Керівниця ЛКП «Лев» Оксана Кошак іде з посади, тому що переходить на роботу в Київ. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

У Києві, за словами міського голови Львова Андрія Садового, Оксана Кошак працюватиме також із безпритульними тваринами.

Читайте також: Дім, де вчать довірі. Оксана Кошак про ЛКП Лев та жіноче лідерство

Наразі виконувати обов'язки керівника міського комунального підприємства, що займається безпритульними тваринами, буде Андрій Пінчук, який працює на підприємстві завідувачем клінікою. Він є лікарем ветеринарної медицини, терапевтом, лаборантом.

«На сьогодні наше ЛКП «Лев» є не лише лідером в Україні, а й в Європі. До нас приїжджають переймати досвід», – прокоментував роботу ЛКП «Лев» Андрій Садовий.

Нагадаємо, в ЛКП діє програма адопції безпритульних тварин і кожен охочий може взяти додому котика або песика, які перед тим отримують у комунальній ветеринарній клініці необхідні щеплення та проходять обробку від паразитів, а за потреби – лікування. Познайомитись із тваринами, які шукають дім, можна на сайті та на фейсбук-сторінці ЛКП «Лев».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!