Новий фейк окупантів: «націоналісти» готують атаку на дипломатів США у Львові

4625 0
Росія заявляє, що мета такої «провокації» – тиск на НАТО задля закритого неба та додаткового озброєння.
Фото: svoboda.org

Фото: svoboda.org

Росія анонсувала, що нібито представники батальйону «Азов» планують вчинити у Львові теракт проти дипломатів США та інших західних країн та представити це як атаку РФ. Про це заявив офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков, повідомляє «Українська правда».

Читайте також: Росія може провести провокації щодо свого мирного населення і розпочати відкриту мобілізацію, – Генштаб ЗСУ

«Хочу наголосити, що керівництво київського режиму поінформоване про плани націоналістів, але жодних дій щодо недопущення їх реалізації не вживає. Київський націоналістичний режим планує представити напади на дипломатичні об'єкти США та західних країн нібито як "цілеспрямовану атаку російських Збройних сил», – повідомив він.

Конашенков каже, що метою такої «провокації» є посилення тиску на країни НАТО, аби Альянс запровадив безпольотну зону над Україною та надав додаткове озброєння.

Нагадаємо, що у Генштабі Збройних Сил України припускають, що влада росії вирішить розпочати відкриту мобілізацію для затяжної та виснажливої війни, через великі втрати в особовому складі на війні в Україні. А також може провести низку провокацій на території російської федерації із загибеллю мирного населення, аби виправдати свої злочинні дії щодо України. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!