Окупанти обстріляли ракетами Дніпропетровщину

2244 0
60% ракет збила протиповітряна оборона.
Фото ілюстративне/glavcom.ua

Фото ілюстративне/glavcom.ua

Вранці 18 квітня росіяни завдали ракетного удару по Дніпропетровській області, частину ракет українські системи протиповітряної оборони збили. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентн Резніченко.

«Ніч пройшла відносно спокійно, а вранці загарбники завдали ракетних ударів по області… Але 60% ракет було збито нашою ППО. Ми нелегка здобич…», – написав він.

Нагадаємо, сьогодні ракетних ударів зазнав Львів. Росіяни випустили по місту 5 ракет.

2 квітня російська війська завдали ударів по Павлоградському району на Дніпропетровщині. Сталося попадання в залізницю, через що пошкоджено колію та вибухнули вагони. Також ворог обстріляв інфраструктурний об’єкт у Дніпрі, завдавши серйозних руйнувань. Двоє людей було поранено. Також «приліт» був на автозаправку у Кривому Розі, де рятувальники загасили займання. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!