Окупанти вдарили по двох найбільших університетах Миколаєва

4046 0
Наразі відомо про двох поранених.
Фото: Скрін з відео

Фото: Скрін з відео

Сьогодні вранці російські окупанти випустили щонайменше 10 ракет, які поцілили по двох найбільших університетах Миколаєва. Про це повідомляє голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

«Сьогодні російські-терористи атакували 2 найбільші університети Миколаєва. Щонайменше 10 ракет. Тепер вони атакують нашу освіту. Я прошу університети всіх демократичних країн стверджувати, що Росія є тим, ким вона є насправді – терористом», – написав очільник Миколаївської області.

Читайте також: Внаслідок вибухів у Вінниці є загиблі і поранені. Оновлено

Як повідомив мер міста Олександр Сєнкевич, наразі відомо про двох поранених.

«Цього разу рашисти вгатили по Миколаєву близько 7:50 ранку, добре знаючи, що саме в цей час на вулицях вже багато людей», – написав Олександр Сєнкевич.

На місцях працюють рятувальники та аварійні бригади.

Нагадаємо, що 14 липня росія завдала серію ракетних ударів по Вінниці. Цілями стали цивільні об'єкти в центрі міста: відомо щонайменше про 21 загиблого, серед яких троє дітей, також 90 поранених. 34 особи перебувають у важкому стані. Через ракетний удар по Вінниці загинув учасник команди львівської співачки Роксолани. Наразі ще один учасник команди бореться за життя.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!