Окупанти за вечір випустили по Україні 18 ракет, більшість з яких – з Каспійського регіону

5669 0
Протиповітряна оборона збила щонайменше 8 крилатих ракет.
Фото умовне/ ua.news

Фото умовне/ ua.news

Ввечері 3 травня повітряна тривога лунала по усій Україні. По кількох областях стратегічні бомбардувальники росії Ту-95 або ж Ту-160 з Каспійського регіону завдали ракетних ударів. Росія випустила орієнтовно 18 ракет. Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ.

Влучання ракет зафіксували по об’єктах інфраструктури Львівської, Закарпатської, Вінницької, Київської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей. Також з інших засобів було нанесено ракетні удари по Одеській та Донецькій областях.

Читайте також: На Львівщині ППО збила дві ракети. Ще три влучили в ціль

За попередню добу протиповітряна оборона Повітряних сил та Сухопутних військ збила щонайменше 8 крилатих ракет, дані уточнюються. Також є відомості про ураження 7 безпілотників та однієї авіаційної ракети.

Зазначається, що окупанти бережуть свої літаки та вертольоти, тому не входять у контрольований Збройними Силами України повітряний простір.

Натомість українська авіація Повітряних Сил протягом доби здійснила десятки авіавильотів. Під прикриттям винищувачів групи ударної авіації нанесли близько десяти ракетно-бомбових ударів по скупченню військ противника, складах боєприпасів та живій силі.

Нагадаємо, ввечері 3 травня росіяни завдали ракетних ударів по Львову. Пошкоджено три електричні підстанції, через що у деяких районах міста були перебої з електропостачанням. Світло планують ідновити упродовж ночі. Також без струму залишилися дві насосні станції.

Попередньо відомо, що двоє люде отримали поранення.

В Укрзалізниці повідомили про затримку поїздів на під'їзді до Львова. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!