Олді, Тері, Старк і їхні друзі-песики шукають нових господарів. Фото

1549 0
Забрати їх можна на вул. Промислова, 56.
фото ірини шелест

фото ірини шелест

Семеро песиків-вихованців ЛКП «Лев» у Львові шукають нових господарів. Забрати їх можна на вул. Промислова, 56 або за номером телефону: 068 535 45 45.

НЕМО, 5 місяців. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького. Після ДТП. Ходити буде і радіти життю теж. Поставимо на ніжки, виховаємо і буде для когось найкращим на світі синочком.

ГЕЛЛЕРТ, 11 років. Місце відлову: вул. Пекарська. Старенький, з букетом вікових хвороб і чудовим характером. Ніжний, делікатний, вихований, мабуть, був домашнім. І невідомо, чому опинився на вулиці .

ВЕНЬДІ, 1 рік. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького. Жвава, дзвінка, чудова дівчинка. Худенька, із часом набере вагу, стане впевненішою в собі, буде схожою на принцесу. Має темперамент і зовнішність лайки.

ДЖУЛЯ, 4 роки. Місце відлову: вул. Куліша. У неї померла господиня, а родичам вона стала непотрібною.

ОЛДІ, 10 років. Місце відлову: вул. Б. Хмельницького. Тихий, спокійний дядечко. Купаючись, зізнався нам, що в нього в житті ще такого ніколи не було, ніхто не чистив вушка і не напінював його шампунем.

ТЕРІ, 1 рік. Місце відлову: вул. Володимира Великого. Зовсім маленька і зовсім молоденька дівчинка, а погляд дорослий і втомлений. Лагідна, чуйна, хоче мати друзів, заглядає в обличчя людям.

СТАРК, 6 років. Місце відлову: вул. Януша. Легкий, приємний, хороший хлопчик. Приїхав на ревакцинацію. Вміє давати лапу, гуляє на повідку і взагалі улюбленець прекрасної половини.

Фото Ірини Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!