Олександр Педан проведе у Львові унікальний сімейний фестиваль

2768 0
На фестивалі буде весела руханка, зона віртуальної реальності, квест з цікавих видів спорту, яскрава фотозона, ігри, подарунки та зустріч із відомими блогерами.

5 травня о 12:00 у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького JuniorZ з Олександром Педаном до Дня міста проведе сімейний фестиваль. Співорганізатором події є Львівська міська рада. На фестивалі буде весела руханка, зона віртуальної реальності, квест з цікавих видів спорту, яскрава фотозона, ігри, подарунки та зустріч із відомими блогерами. 

У 14 містах України у шкільні програми фізкультури вже впровадили нові види спорту, такі як петанк, флорбол, корфбол, чирлідинг та інші. Це заслуга телеведучого Олександра Педана та його команди зі Спортивного руху JuniorZ. Уже півтора року вони їздять областями країни та роблять усе можливе, аби школярі мали доступ до цікавих, легких та гендернорівних видів спорту.

«У Львові ми вже неодноразово проводили семінари для вчителів фізкультури, тепер прийшла черга робити фестиваль для школярів. Проте ми вирішили не обмежувати коло учасників і влаштувати масштабне свято для усіх львів’ян на честь Дня міста. У нас буде багато розваг, подарунків, і все безкоштовно», — говорить Олександр Педан.

На фестиваль до Львова також з’їдуться команди з чирлідингу з усіх міст України та влаштують яскраві змагання за першість у Всеукраїнському чемпіонаті. Також відкриття фестивалю відвідає міський голова Львова Андрій Садовий.

Команда Спортивного руху JuniorZ закликає усіх львів’ян активно провести День міста з дітьми на природі, перенестись у віртуальну реальність, зробити класні фото у фотозонах, пограти у цікаві види спорту. Найактивнішим учасникам спортивного квесту випаде нагода особисто зіграти у матчі All Stars з Олександром Педаном.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!