Організатор акції протесту підприємців у центрі Львова оскаржуватиме штраф за порушення карантину

1970 0
Владислав Орлов стверджує, що зробив заявку на одиночний пікет, а перехожі зупинилися, аби підтримати його.
Фото: Галина Терещук

Фото: Галина Терещук

На голову Ліги підприємців України Владислава Орлова львівські поліцейські склали протокол за організацію заходу, в якому взяли участь 30 людей. Натомість він заявив, що буде оскаржувати це рішення в суді. Про це він сказав під час брифінгу у пресклубі.

Читайте також: Штучними методами трудову міграцію не зупинити, або Уся підтримка уряду лише на словах

Владислав Орлов заперечує звинувачення поліції і стверджує, що зробив заявку на одиночний пікет, а перехожі зупинилися, аби підтримати його.

«Я зареєстрував одиночний пікет – це відповідальність за себе. А з’ясувалося, винен в тому, що зібралося багато людей, що вони зупинилися і підтримали мене. Поліція мала це врегулювати, попросити перехожих відійти. А поліціянти постфактум вирішили скласти протокол. Головне звинувачення, що через мене створилося скупчення людей», – пояснив він.

Одиночним пікетом голова Ліги підприємців Львівщини, каже, хотів привернути увагу влади і громадян до критичної ситуації, яка склалася з мікробізнесом через тривалий карантин.

Читайте також: ФОПам із дітьми доплатять по 2 тисячі гривень

Нагадаємо, вчора поліція склала протокол на організатора акції протесту на площі Ринок. оскільки в ній взяли участь 30 людей. Учасники були в масках і дотримувались дистанції.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!