Київ

Організатори концерту Лободи в Києві озвучили свою позицію. Афіша концерту зникла

775 0
Офіційно про скасування концерту не повідомлялося.
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

Після скандалу у Мережі організатори концерту Лободи вирішили дати свій офіційний коментар та прояснити ситуацію. Про це йдеться на сторінці Osocor Residence в Instagram.

Як написали представники Osocor Residence, вони ретельно підходили до вибору артиста та вважають, що Лобода достатньо показала свою проукраїнську позицію.

«З початку повномасштабного вторгнення Світлана Лобода зайняла чітку проукраїнську позицію і неодноразово засуджувала вторгнення росії в Україну. З різних джерел публічної та особистої інформації наша команда оперує повним переліком документальних доказів благодійної та громадської діяльності Світлани Лободи на підтримку України з початку повномасштабної війни», - заявили організатори.

А ось щодо ситуації навколо лікарні «Охматдит» та передавання коштів на реконструкцію відділення, у клубі пояснили, що і не мали узгоджувати з клінікою це питання, адже збір проходить через благодійний фонд.

«Стосовно питань до наших партнерів - ми ніколи не затверджуємо з НДСЛ «Охматдит» артистів та афіші. Кошти на закриття їх потреб за фіксованою процедурою передаємо через благодійний фонд «Добро», який є автором проєкту по реконструкції ЛОР-відділення в НДСЛ «Охматдит», - заявили в Osocor Residence.

Користувачів, схоже, таке пояснення не задовольнило, адже потік критики у коментарях не припинився.

Згодом з’ясувалося, що афіша анонсованого концерту Лободи зникла з сайту Osocor Residence. Офіційно про скасування концерту не повідомлялося.

Раніше стало відомо, що співачка Світлана Лобода, яка довгий час жила і виступала в Росії,  запланувала на 25 серпня концерт у Києві нібито з метою збору коштів на відновлення ЛОР-відділення в Охматдиті, але з керівництвом дитячої лікарні це не узгоджувала. Інформація про плани Лободи виступати в Україні після її активної роботи в росії викликала обурення громадян.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!