Отруєння яйцями: у кафе Honey розказали про результати дослідження

1782 0
У Honey заявили, що з усіма постраждалими гостями підтримують звʼязок і забезпечують відшкодування витрат на лікування.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Найбільш вірогідною причиною захворювання гостей кафе Honey стали яйця, які були зараженими бактерією сальмонельозу. Про це повідомила адміністрація кафе в Instagram.

«Всі дослідження показали однакові результати — змиви поверхонь та аналізи персоналу чисті. Тож найбільш вірогідною причиною захворювання наших гостей стали яйця, які, певно, були зараженими бактерією сальмонельозу. Через технологічний процес приготування яєць-пашот, вони не отримали повної термічної обробки», - йдеться у дописі.

У Honey заявили, що з усіма постраждалими гостями підтримують звʼязок і забезпечують відшкодування витрат на лікування.

Також адміністрація кафе повідомила, що партію яєць, яка, ймовірно, була заражена бактерією сальмонельозу, знищили та запровадили у кафе посаду аудитора з дотримання харчової безпеки, який контролюватиме дотримання санітарних норм і технологій. До зміни технологічного процесу приготування, яєць-пашот в меню небуде.

Нагадаємо, наприкінці січня стало відомо про 6 випадків харчового отруєння серед відвідувачів закладу громадського харчування Honey за адресою вул. Ярославів Вал, 20.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!