Парафехтувальники зі Львівщини вибороли «срібло» на Кубку світу

424 0
Одинадцять парафехтувальників представили Україну на змаганнях.
Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: управління молоді та спорту ЛОДА

В понеділок, 24 квітня, у Франції завершився Кубок світу з парафехтування. За нагороди поборолись атлети з 32 країн світу, 11 з яких представляли Україну. Про це повідомили в управління молоді і спорту ЛОДА.

31-річна львів’янка Наталія Морквич виборола срібну медаль в індивідуальних змаганнях у третій день Кубку. Спорстменка є володаркою понад сотні нагород з українських та міжнародних змагань, багаторазовою призеркою Кубку світу з фехтування на візках, чемпіонкою та призеркою Європи і світу.

Читайте також: Парабіатлоніст із Львівщини виборов срібло на етапі Кубка світу

В останній день змагань українські парафехтувальники вибороли срібло у командних змаганнях у змішаній категорії у боротьбі з шаблею. У складі команди, окрім Наталії, змагався ще один львів’янин — 35-річний Андрій Демчук. Спортсмен є чемпіоном літніх Паралімпійських ігор, заслуженим майстром спорту України, кандидатом технічних наук.

Нагадаємо, що минулого року у Польщі завершився чемпіонат Європи з паралімпійського фехтування. Честь України захищали 16 парафехтувальників. Так, упродовж п’яти змагальних днів спортсмени Львівщини вибороли 5 медалей.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!