Парки Львова оброблятимуть від кліщів. Графік

3029 0
Оброблять і дитячі майданчики в паркових зонах.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У міськраді Львова оприлюднили графік обробки львівських парків від кліщів. Оброблятимуть дитячі майданчики та території біля доріжок та паркових лав.

Хоча препарат, яким оброблятимуть парки, не є токсичним для людей, управління екології та природних ресурсів рекомендує та просить утриматись від відвідування парків (в тому числі вигулу собак) протягом 72 годин з моменту обробки.

Додамо, згідно з постановою уряду, що впроваджує карантинні обмеження, у парках та скверах гуляти заборонено.

Читайте також: Як захиститися від кліщів та чим вони небезпечні. Поради експертки

Обробку проведуть засобом «Ципертрин», з дотримання методичних вказівок із застосування засобу, вимог техніки безпеки та за сприятливих погодних умов.

Так, у понеділок, 13 квітня, оброблятимуть парки «Високий Замок», «700-річчя Львова», «Замарстинівський», парк імені Івана Франка, «Під Голоском».

У вівторок, 14 квітня, оброблятимуть зелену зону «Майорівка», лісопарк «Погулянка», «Личаківський» (зокрема Пагорб Слави), «Піскові озера», «Горіховий Гай», «Скнилівський».

У середу, 15 квітня, оброблятимуть парки імені Папи Римського Івана-Павла II, «Снопківський», «Залізна Вода», «Боднарівка», «Кортумова гора», імені Івана Виговського, «Архангела Михаїла на вул. Стрийській».

16 квітня, у четвер, оброблятимуть парки «Левандівський», «Левандівське озеро», лісопарк «Білогорща», «На вул. Роксоляни», «Кольонія».

Акарцидна обробка у РЛП «Знесіння», у Стрийському парку, у Музеї народної архітектури і побуту Климентія Шептицького та Парку культури і відпочинку запланована на 22 квітня, за умови сприятливої погоди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!