Київ

У мережі жартують, що скандал з перепусткою Віктора Павліка нагадав про існування співака

1382 0
Українці активно обговорюють скандал з Павліком, одні обурюються таким діям, інші вбачають у цьому звичайний хайп.
Віктор Павлік

Віктор Павлік

Співак Віктор Павлік вляпався у скандал з перепусткою. Учора його дружина Катерина Репяхова на своїй сторінці в Instagram похвалилася, як мчать з чоловіком по Південному мосту у Києві.

Пізніше через обурення людей співаку довелося вибачатися, а столичні поліцейські вилучили у Павліка документ, а також нагадали йому та жінці про заборону фіксувати об'єкти стратегічного значення під час воєнного стану.

Натомість у мережі відреагували на скандал із Павліком мемами.

 

Нагадаємо, у Києві закрили Південний міст з літа минулого  року. Рух цією ділянкою дозволено лише для спецтранспорту, громадського та транзитного вантажного транспорту, а також для автівок зі спецперепустками, які видає Київська міська військова адміністрація.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!