Ексзаступник міністра освіти очолив Львівський інститут післядипломної педосвіти

3862 0
До цього Павло Хобзей керував освітою Львова, області, а також був заступником міністра освіти України.
фото: МОН

фото: МОН

Колишнього першого заступника міністра освіти і науки України Павла Хобзея призначили директором Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Відповідне рішення ухвалила Львівська обласна рада сьогодні, 29 вересня.

З Павлом Хобзеєм укладуть контракт на посаду директора комунального закладу Львівської облради «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» терміном на п’ять років.

Довдково:

Український педагог Павло Хобзей народився 29 березня 1960 року. Він є співзасновником та першим директором Львівського фізико-математичного ліцею, начальником управління освіти Львова (1994-2002 рр.) та Львівської області (2005-2010 рр.), заступником міністра освіти з 2015 по 2019 роки.

З 2019 року обіймав посаду проректора Українського католицького університету.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!