Педагоги Центру творчості дітей та юнацтва Галичини передали грошові винагороди на ЗСУ

1616 0
Вони отримали від міста по 25 тис. грн у конкурсі «Успішний педагог».
фото надії савко

фото надії савко

Педагоги Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, що на вул. Вахнянина у Львові, передали свої грошові винагороди конкурсу «Успішний педагог» на підтримку Збройних Сил України. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у ЦТДЮГ.

Зокрема, премії передали: завідувачка відділу образотворчого та ужиткового мистецтва, керівниця гуртка Христина Кушнір, методистка Олена Літовченко, в. о. директора, завідувачка відділу естрадного та класичного мистецтва Надія Савко та завідувачка відділу, керівниця гуртка Центру творчості дітей та юнацтва Галичини Ірина Смаль. Напередодні у Львівській міськраді їм вручили винагороди – по 25 тисяч гривень.

Читайте також: 100 львівських педагогів отримали по 25 тисяч гривень. Повний перелік

«Гроші будуть передані Андрію Хавунці (народний артист України, нині – сержант ТрО, – ред.), який і закупить все необхідне захисникам на передову. Таким було спільне рішення та мотивація подавати свої кандидатури на цей конкурс», – пояснили у закладі позашкільної освіти.

Нагадаємо, що у Львові нагородили 100 переможців конкурсу «Успішний педагог» – 50 вчителів шкіл, 40 працівників дошкілля і 10 працівників позашкілля. Всі переможці отримали по 25 тисяч гривень. 
Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!