Пенсіонери додаткову грошову допомогу можуть отримати у відділеннях «Укрпошти»

39894 0
У межах проєкту допомогу можуть отримати пенсіонери, а також українці, які перебувають на окупованих, деокупованих або територіях, де проходять активні бойові дії, вразливі категорії тощо.
Фото: gettyimages.com

Фото: gettyimages.com

Пенсіонери, незахищені верстви населення, а також постраждалі від російської агресії українці отримати грошову допомогу від міжнародних організацій в межах проєкту єДопомога можуть у відділеннях Укрпошти. Про це Тvoemisto.tv повідомили у пресслужбі АТ «Укрпошта».

Щоб отримати допомогу, потрібно зареєструватися на платформі єДопомога. При тому, не обов'язково мати банківський рахунок.

Читайте також: В Україні пенсіонерам можуть надати додаткову грошову допомогу. Як і де отримати

«При заповненні заяви на сайті потрібно просто вказати про відсутність IBAN і за умови прийняття рішення міжнародною організацією пенсіонери отримають свої грошові кошти у відділеннях Укрпошти», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, у межах проєкту від міжнародних організацій допомогу можуть отримати пенсіонери, а також українці, які перебувають на окупованих, деокупованих або територіях, де проходять активні бойові дії, вразливі категорії, до яких входять внутрішньо переміщені особи, багатодітні сім'ї, особи з інвалідністю, батько чи мати, що самотужки виховують малолітню дитину.

Читайте також: Як отримати пенсії та виплати під час війни. Пояснення

Додамо, що проєкт реалізовує Міністерство соціальної політики України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні, відповідно до завдань меморандумів Міністерства соціальної політики України з Місією Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні та Товариством Червоного Хреста України, ЮНІСЕФ, Всесвітньої продовольчої програми ООН та Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Нагадаємо, що про те, як подати заявку на отримання додаткової грошової допомоги від міжнародних організацій та якою буде сума допомога, читайте у матеріалі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!