Переговори з рф можливі, якщо російські війська залишать Україну, – Зеленський

1114 0
Ердоган зберігає віру у те, що війна закінчиться за столом переговорів.
Фото: TRT World

Фото: TRT World

Україна може сісти за стіл переговорів з росією в тому випадку, якщо країна-агресор виведе свої війська з незаконно окупованої території. Про це заявив Президент Володимир Зеленський, передає Суспільне.

Читайте також: У Львові зустріли президента Туреччини. Фото

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган сказав, що «зберігає віру у те, що війна закінчиться за столом переговорів».

За його словами, не лише Україна, а й увесь світ відчули позитивні результати Стамбульської угоди. Також президент Туреччини має намір обговорити з лідером країни-агресора володимиром путіним підсумки львівських переговорів із Зеленським та Гутеррішем.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський перебуває у Львові з робочим візитом. Тут він проводить зустріч з главою Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом та Генеральним секретарем ООН Антоніу Гуттереш, який приїхав вчора, 17 серпня. 

Зустріч у Львові Президента України Володимира Зеленського з главою Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом та генеральним секретарем ООН Антоніу Гуттереш є символічна, бо саме тут працював Рафал Лемкін, який увів поняття «геноцид» та посилював фундамент міжнародного правопорядку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!