Перехрестя Бандери з вулицями Антоновича і Героїв УПА закриють для проїзду. Як курсуватиме транспорт

2891 0
Тролейбусні маршрути № 22, 23А, 27, 29, 30 об’єднаються у єдиний маршрут, 2а не курсуватиме, а схеми ще п'яти маршрутів зазнають змін.
Фото: Lviv.vgorode.ua

Фото: Lviv.vgorode.ua

Із суботи, 10 липня, для продовження робіт у межах проєкту реконструкції вул. Бандери у Львові розпочнуть заміну всіх комунікацій на перехрестях з вул. Антоновича і вул. Героїв УПА. На час ремонту ці перехрестя перекриють для руху, через що гомадський транспорт курсуватиме зі змінами, а також запровадять додатковий маршрут.

Як повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на управління транспорту, тролейбусні маршрути № 22, 23А, 27, 29, 30 об’єднаються у єдиний тролейбусний маршрут № 22, який курсуватиме із «Автовокзалу» (вул. Стрийська) до ЛНУ ім. Івана Франка. На маршруті працюватиме 20 одиниць рухомого складу із середнім інтервалом руху 7 хвилин.

Схема: ЛМР (натиснути для збільшення)

Також працюватиме новий тимчасовий автобусний маршрут, який сполучатиме аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького та вул. Захисників України (церква Св. Анни). Цей маршрут курсуватиме за схемою: аеропорт «Львів» вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – вул. Шевченка – вул. Захисників України. У зворотному напрямку до аеропорту «Львів»: вул. Захисників України – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – Любінська – аеропорт «Львів».

Читайте також: Бруківка, асфальт, камінь і знову бруківка. Сім п'ятниць вулиці Бандери

Міський автобусний маршрут № 2А не курсуватиме на період проведення робіт.

Автобусний маршрут № 41 сполученням вул. Сихівська – «Галицьке Перехрестя» у напрямку «Галицького Перехрестя» в частині зміни руху курсуватиме: вул. Ген. Чупринки – вул. Бандери – вул. Коперника – вул. Дорошенка – пр. Свободи – пл. Різні – надалі за маршрутом. У зворотному напрямку руху до вул. Сихівської маршрут курсуватиме без змін.

Автобусний маршрут № 43 сполученням вул. Суботівська – вул. Раковського у напрямку вул. Суботівської в частині зміни руху курсуватиме вулицями: вул. Зелена – вул. Франка –вул. Кн. Романа – пл. Галицька – пл. Міцкевича – пр. Свободи – вул. Торгова – вул. Городоцька – вул. Шевченка – вул. Захисників України – вул. Городоцька – надалі за маршрутом. У зворотному напрямку руху до вул. Раковського маршрут курсуватиме без змін.

Автобусний маршрут № 33 сполученням університет ім. Івана Франка – вул. Виговського (ринок «Південний) у напрямку університету в частині зміни руху курсуватиме вулицями: вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – пл. Кропивницького –вул. Шептицьких – пл. Св. Юра – надалі за маршрутом. У зворотному напрямку руху до ринку «Південний» маршрут курсуватиме: пл. Св. Юра – вул. Шептицьких – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Любінська – надалі за маршрутом.

Читайте також: Вулицю Бандери у Львові передумали замощувати римським каменем. Відео, Фото

Автобусний маршрут № 7 сполученням вул. Скрипника – вул. Грінченка у напрямку руху до вул. Грінченка в частині зміни руху курсуватиме: вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – пл. Різні – надалі без змін. У зворотному напрямку руху вул. Скрипника: вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – надалі без змін.

Автобусний маршрут № 38 сполученням університет ім. Івана Франка – «Центр легеневого здоров’я» вул. Зелена у напрямку руху до університету в частині зміни руху курсуватиме вулицями: вул. Кульпарківська – вул. Городоцька – пл. Кропивницького – вул. Шептицьких – пл. Св. Юра – надалі змін. У зворотному напрямку руху до вул. Зеленої маршрут курсуватиме: пл. Св. Юра – вул. Шептицьких – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – надалі без змін.

Нагадаємо, що підрядник мав розпочати ремонт на третій ділянці дороги від вул. Героїв УПА до вул. Антоновича в червні. А також у липні-серпні планують відремонтувати частину дороги на вул. Городоцькій, там замінять трамвайну розворотну плиту.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!