Виліт України із Євро-2020 та туристи із Саудівської Аравії у Львові. Головне за добу

1393 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або проспати.
Фото: instagram.com/visual_lviv

Фото: instagram.com/visual_lviv

Гра збірної України зі збірною Англії. У чвертьфіналі Євро-2020 українська збірна на чолі із Андрієм Шевченком поступилася збірній Англії з рахунком 0:4, тим самим дозволивши англійцям пройти до півфіналу чемпіонату.

Пожежа у нічному клубі Malevich Night Club. Уночі, 3 липня, у Львові, на пр. В’ячеслава Чорновола, 2, горів клуб Malevich Night Club. Загорання відбулося на сцені першого поверху нічного клубу. У той час в клубі проходила вечірка, відтак довелося евакуювати 300 людей, у тому числі 50 працівників.

Смерть підлітка від блискавки. У селі Тарасівка, що на Львівщині, від удару блискавки загинув 14-річний підліток. Інцидент трапився напередодні ввечері близько 21.45 год.

Перший регулярний рейс із Саудівської Аравії. Вчора у Львові приземлився перший регулярний рейс із Саудівської Аравії. Лоукостер із Саудівської Аравії Flynas відтепер літатиме до Львова щовівторка і щосуботи. Туристи із Саудівської Аравії обирають цей напрямок, бо тут гарні люди, чудові місця, а також через те, що у нас можна недорого відпочити. Найближчим часом кількість рейсів із Саудівської Аравії може збільшитися до 6 або й 8 рейсів.

Стан 8-річного хлопчика, на якого під час прогулянки впала гілка від дерева і проломила череп, щелепу, гомілку та завдала черепно-мозкової травми, середньої важкості. Зараз дитину готують до операції із фіксації верхньої щелепи.

ДПА у формі ЗНО з 4 предметів. У 2022 році випускники шкіл мають пройти обов’язкову державну підсумкову атестацію (ДПА) у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) із 4 предметів. Зокрема, учні 11 класу повинні скласти ДПА у формі ЗНО з української мови, математики, історії України або іноземної мови та ще з одного предмету на вибір.

Вакцина проти коронавірусу Pfizer/BioNTech з’явиться в Україні у масових пунктах вакцинації населення наприкінці липня. Це станеться під час переходу на п’ятий етап вакцинації, коли вакцинувати у всіх пунктах щеплень почнуть усе населення, а не лише пріоритетні групи.

Три нові сквери у Львові. У трьох районах Львова – Шевченківському, Франківському та Личаківському – планують створити нові зелені зони. Новий сквер площею 0,75 га облаштують у Шевченківському районі, на вул. Т. Шевченка, біля будинків №№ 386, 392, 402-406. Новий сквер площею 0,03 га також може з’явитися між будинками на вул.  В. Антоновича, 115 та вул. Гіпсовій, 36-в. а в Личаківському районі сквер з’явитися на вул. Пекарській, 52-56 – вул. І. Мечникова, 16. Його площа становитиме 1, 45 га.

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!