Перепис населення в Україні можуть провести ще цього року

1829 0
Востаннє українців рахували ще у 2001 році.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

Цього року в Україні планують провести перепис населення. Про це в інтерв’ю Інтерфакс-Україна повідомив новообраний депутат від «Слуги Народу» та засновник мережі приватних клінік «Борис», якому прогнозують посаду міністра охорони здоров’я Михайло Радуцький.

«Як можна робити розрахунки на медицину, не знаючи кількості населення? Думаю, в країні 30 млн населення. Хтось вважає, що 28, хтось – 42 млн людей. Субсидію списують на 42 млн. Але ми ж розуміємо, що 42 млн – це 2001 рік. Із тих пір перепису населення не було. Як можна розраховувати економіку за даними 2001 року?», – вважає Михайло Радуцький.

Читайте також: До кінця року в Україні можуть скасувати мораторій на продаж землі

Нагадаємо. що Державна служба статистики України вже запланувала наступного року провести Всеукраїнський перепис населення. На перепис доведеться витратити щонайменше 2 мільярди гривень.

Приблизні запитання до Всеукраїнського перепису можна переглянути за посиланням. Востаннє українців рахували ще у 2001 році.

 
 
 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!