Перша ракетка України програла у півфіналі в Токіо, але побореться за бронзу

1381 0
Світоліна та Вондрушова грають один проти одної вже вп'яте.
фото: sport.ua

фото: sport.ua

Перша ракетка України Еліна Світоліна поступилася Маркеті Вондрушовій з Чехії у півфіналі одиночного розряду олімпійського турніру. Матч, який тривав 1 годину 6 хвилин, завершився із рахунком 3:6, 1:6. Про це повідомляє Ліга.нет.

Світоліна та Вондрушова грають один проти одної вже вп'яте. Українка поступилася лише у вересні 2020 року в Римі. На Олімпіаді в Токіо Вондрушовій вдалося нанести Світоліній другу поспіль поразку в особистих зустрічах. У другому півфіналі швейцарка Белінда Бенчич була сильнішою за Єлену Рибакіну з Казахстану.

Читайте також: Українська фехтувальниця покинула Олімпіаду в Токіо після першого поєдинку 

У суботу, 31 липня, відбудуться матчі за олімпійські нагороди. За бронзову нагороду Еліна Світоліна боротиметься з Єленою Рибакіною.

Додамо, що Еліна Світоліна – перша українка, яка пробилася до бронзової сутички у одиночному розряді. Раніше до цієї стадії турніру вдавалося дістатися лише Альоні та Катерині Бондаренко у парному розряді, які посіли четверте місце.

Нагадаємо, українські спортсмени на Олімпійських іграх у Токіо здобули бронзові нагороди – Дар’я Білодід (дзюдо), Ігор Рейзлін (фехтування), Олена Костевич/Олег Омельчук (кульова стрільба) та Михайло Романчук (плавання)

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!