Перше срібло. Плавець Романчук здобув для України шосту медаль на Олімпіаді в Токіо

938 0
Олімпійське золото виборов американський плавець Роберт Фінке, бронзова нагорода у Флоріана Веллбрука з Німеччини.
Фото: НОК України та олімпійська команда

Фото: НОК України та олімпійська команда

Український спортсмен Михайло Романчук завоював срібло Олімпійських ігор у плаванні на дистанції 1500 метрів вільним стилем. До цього 24-річний українець здобув бронзу на 800-метрівці вільним стилем.

«Задоволений другим місцем, тому що для мене це незвична практика – змагатися зранку. Все-таки у нас четверта ранку, а в Америці – вечір. Це також зіграло велику роль… Показав свій максимум, все, на що здатний. Упевнений, якби фінали були ввечері - боровся за золото. Шансів було б набагато більше, оскільки ввечері почуваю себе краще. Але нічого, не закінчую кар'єру, мені є, що доводити іншим», – цитує Романчука sport.ua.

Читайте також: У дворику львівської ратуші запрацювала фан-зона Lviv Olympic Space. Фото, відео

Час українця – 14 хвилин 40, 66 секунди. Олімпійське золото виборов американський плавець Роберт Фінке, бронзова нагорода у Флоріана Веллбрука з Німеччини. А ще один українець – Сергій Фролов, фінішував восьмим.

Нагадаємо, що український плавець Михайло Романчук став переможцем запливу на 800 метрів вільним стилем на Олімпіаді в Токіо. Він вийшов до фіналу змагань із результатом 7:41.28, який є олімпійським рекордом.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!