Перший хворий на коронавірус у Львові взагалі не мав клінічних ознак хвороби

14761 0
У більшості хворих на коронавірус хвороба проходить у легкій формі.
Фото: УП

Фото: УП

Лікар-стоматолог зі Львова, у якого першим на Львівщині підтвердили коронавірус, не мав клінічних ознак хвороби. Про це під час брифіінгу повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

Читайте також: В Україні одужав перший пацієнт із коронавірусом

За її словами, 70-річний чоловік повернувся з Німеччини і сам вирішив пройти тест у приватній лабораторії на коронавірус, що дав позитивний результат. 

Друга жінка зі Львова, у якої також виявили коронавірус, повернулася з Австрії й одразу самоізолювалася. За словами Наталії Тімко, нині вона також не має ознак хвороби, хоча симптоми раніше були. Наталія Тімко додає, що більшість хворих на COVID-19 переносять хворобу в легкій формі.

Читайте також: Коронавірус у Львові. Найважливіше

Додамо, що на Львівщині з підозрою на коронавірус є 97 осіб, із яких на лікуванні в інфекційній лікарні перебувають 44 пацієнти, а ще 46 осіб лікуються вдома.

В Україні ж загалом зафіксували 113 випадків захворювання на коронавірус, четверо людей померли.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!