Київ

Петиція із закликом не зупиняти роботу транспорту на час тривоги в Києві набрала необхідну кількість голосів

915 0
За думку автора ініціативи, зупинка транспорту під час тривоги негативно позначається на містянах.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У Києва петиція із закликом не зупиняти громадський транспорт під час повітряної тривоги набрала необхідну для розгляду міською владою кількість голосів. Про це стало відомо з сайту електронних петицій.

«Я вважаю, що треба скасувати зупинку громадського транспорту, оскільки це негативно позначається на людях, які не можуть доїхати з роботи додому або навпаки», – наголошує автор петиції. 

На момент публікації новини петиція набрала 7027 голосів з 6000 необхідних для розгляду. 

Читайте також: Через сильний дощ у Києві комунальники розпочали посилене чергування 

Додамо, що електронна петиція – це сервіс для громадян, який дає змогу донести свої ініціативи до Київської міської ради. У разі отримання 6000 підписів ініціативи розглянуть. Петиції можуть стосуватися будь-якого питання, яке належить до компетенції Київської міської ради, Київської міської державної адміністрації та їхніх структурних підрозділів.

Нагадаємо, що у Києві наземний громадський транспорт припиняє курсувати на час повітряних тривог.

Софіко Векуа

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!