Петиція про відновлення стадіону «Торпедо» зібрала необхідні півтисячі голосів

1568 0
Тепер її мають розглянути на одному з наступних пленарних засідань ЛМР.
Фото: Андрій Костюк

Фото: Андрій Костюк

Петиція про збереження та відновлення стадіону «Торпедо» зібрала понад 500 голосів, які є необхідними, аби її розглянули на пленарному засіданні ЛМР.

На початку березня депутати міської ради підтримали ухвалу про викуп стадіону «Торпедо», що на вулиці Золотій, та будівель на його території у банку «Львів» для суспільних потреб. Управління молоді та спорту ЛМР мало повідомити банк про викуп та укласти договір купівлі-продажу впродовж трьох місяців. Ціну мали встановити за експертною оцінкою, яку проводитиме банк.

Читайте також Львівські «Карпати» хочуть реконструювати стадіон «Україна»

Як раніше повідомляло Tvoemisto.tv, попередній власник стадіону заплатив ним кредит у банку «Львів». Додамо, що з 1980-х років поле стадіону «Торпедо» використовували як ринок радіо- та електротоварів. У 2008-му році для торгівлі виділили іншу ділянку на вулиці Кукурудзяній. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!