Інформація про смерть Героя зі Львівщини не підтвердилась. Оновлено

3031 0
З перших місяців війни Герой пішов добровольцем на передову.
Фото: Солонківська громада

Фото: Солонківська громада

19 січня повідомили, що на війні з окупантами загинув 28-річний мешканець Солонки, що на Львівщині, Андрій Кіслов. Герой з перших місяців війни добровольцем захищав Україну на найгарячіших напрямках. Про це повідомили в Солонківській територіальній громаді.

«З перших місяців війни Андрій пішов добровольцем на передову. Воював у складі 24 бригади імені Короля Данила. Був у роті РХБЗ на посаді старший вогнеметник. Позивний «Борода» поліг у бою. Герой захоплювався музикою, грав на гітарі, любив життя та Україну. Віддав найцінніше за її цілісність і свободу. Лише вкінці жовтня наш Захисник одружився. Дружина, на жаль, так і не встигла відчути радість сімейного життя», – йдеться у повідомленні.

У воїна залишилась мама Ольга, сестра Ольга, два брати Ростислав та Ярослав, дружина Ольга.

Зустріч Героя мала відбутися сьогодні, 20 січня, у Солонці. Приблизно о 10:15 год кортеж рухався зі Львова по Стрийській на вул. Наварійську, однак у Солонківській територіальній громаді повідомили, що інформація про смерть Андрія Кіслова офіційно не підтверджена. Батьки Андрія поїхали на впізнання і виявилося, що це не він. Похоронна церемонія скасовується. Поки що він потрапляє в списки безвісти зниклих.

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!