Під час реконструкції тротуару у Львові директорка підприємства привласнила майже 1,5 млн грн

1865 0
68-річна мешканка Львова внесла до офіційних документів завідомо неправдиві відомості, чим завищила обсяг і вартість робіт з реконструкції тротуару.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У Львові поліцейські повідомили про підозру директорці підприємства, яка привласнила майже півтора мільйона гривень державних коштів. Зловживаючи службовим становищем, вона внесла до офіційних документів завідомо неправдиві відомості та використала підроблені документи, внаслідок чого заволоділа бюджетними коштами в особливо великих розмірах.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, 68-річна мешканка Львова, директорка одного з шляхових ремонтно-будівельних управлінь, у липні минулого року підробила акти приймання будівництва, чим завищила обсяг та вартість робіт з реконструкції пішохідного тротуару. У такий спосіб Львівській міській раді завдали збитки на суму 1 355 790 гривень.

Читайфте також: На Львівщині на систематичному вимаганні хабарів викрили інспектора Галицької митниці

Директорці повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366 (Службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!