Під Києвом відновлюють 2 мости через річки Ірпінь та Здвиж

1639 0
Роботи на обох мостах планують завершити до кінця цього року
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На Київщині відбудовують мости на трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин, яка веде з Києва до кордону з Республікою Польща. Про це повідомив перший заступник Голови Державного агентства автомобільних доріг Андрій Івко.

Він назвав пріоритетним відновлення повноцінного руху пасажирського і вантажного транспорту на трасах, де після деокупації були споруджені тимчасові переправи. Зокрема на трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин, яка веде з Києва до кордону з Республікою Польща, у Київській області капітально відбудовують два мости: через річки Ірпінь та Здвиж.

Так, поруч з мостом через Ірпінь поблизу Гостомеля було зведено 2 тимчасові переправи. Лівий проїзд мосту відбудовують, а правий – капітально ремонтують. Міст має протяжність 138 метрів. Наразі по лівому проїзду влаштовано 24 буронабивні палі.
 
 
Також тривають роботи поблизу Бородянки. Тут новий міст через Здвиж протяжністю 102 метри будують на місці зруйнованого. Наразі мостовики забетонували перший прогон монолітної плити.
 
Роботи на обох мостах планують завершити до кінця цього року.
 
 
Нагадаємо, у листопаді відновили міст у Стоянці під Києвом та відкрили проїзд в обидві сторони по трасі М-06 Київ – Чоп. 
 
Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!