Підірвався на фугасі. На війні від рук окупантів загинув військовий 80-ої бригади з Львівщини

6441 0
28-річний Василь Соханчак зголосився захищати Україну вже на другий день повномасштабної війни.
Фото: ФБ/Газета "Голос Самбірщини"

Фото: ФБ/Газета "Голос Самбірщини"

На війні росії проти України від рук окупантів загинув 28-річний Василь Соханчак, який проживав у с. Корналовичі, що у Самбірському районі Львівської області. Про це повідомляє Газета «Голос Самбірщини».

Читайте також: Від ворожої кулі загинув 21-річний боєць зі Львівщини Роман Желізник

«11 червня ввечері стало відомо, що підтвердився факт загибелі Соханчака Василя Мар‘яновича, 31.03.1994 року народження. Перша його ротація на фронт була у 2014 році, потім увесь 2020 рік ніс службу у зоні бойових дій», – йдеться у повідомленні.

За попередньою версією військовий ще з кількома побратимами підірвався на фугасі.

Читайте також: На Донеччині загинув мінометник з Львівщини Олександр Безпрозванний

Захищати Україну Василь Соханчак зголосився вже на другий день від початку повномасштабної війни. Був воїном 80-ої окремої десантно-штурмової бригади. Запевняв батьків, що повернеться живим, жартуючи, що має вісім життів: два використав під час попередніх ротацій, а решта – в запасі.

У полеглого Героя вдома залишилася мама, батько і молодший на два роки брат.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!