Пільгові кредити для підприємців та евакуаційні потяги до Львова. Головне за добу

666 0
Коротко про ключове з життя Львівщини за добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Повітряна тривога. Упродовж 21 та ночі 22 лютого загроз ракетних ударів у Львівській області не виникало. Сьогодні, о 09:07, сирени сповістили про небезпеку. Загроза досі триває. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький. 

Переселенці. Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибули ще 99 вимушених переселенців. До Перемишля з нашої області чотирма потягами вирушили 1244 особи.

Лікарі зі США.  9 спеціалістів зі США консультуватимуть та оперуватимуть діток разом з фахівцями Львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит». Уже запланували 10 надскладних оперативних втручань з приводу вроджених та набутих вад щелепно-лицевої ділянки. 

Читайте також: Сьогодні кілька вулиць Львова будуть без води. Адреси

Протези для військових. Двоє українських воїнів стануть першими пацієнтами, яким встановлять високотехнологічні біонічні протези від Open Bionics  в Україні. 

Пільгові кредити. Мікро-, малі та середні підприємства Львівщини можуть отримати пільгові кредити під 5% річних на покриття обігових витрат.

Послуги для вразливих категорій. У Зимноводівській громаді в Центрі надання соціальних послуг (Зимна Вода, вул. Бандери, 7) діє «Соціальна перукарня» та «Соціальна пральня». Ці послуги людям пенсійного віку, особам з інвалідністю, в складних життєвих обставинах чи кризових ситуаціях, вразливим категоріям населення та ВПО надають за диференційовану оплату.  

Благодійність. У Давидівській громаді Львівського району у співпраці з благодійним фондом «Серце Самарянина» розпочали благодійну ініціативу для людей з інвалідністю. Усі, хто потребує спеціальних засобів для пересування, зможуть їх отримати у довготривале та безоплатне користування. Для цього необхідно принести паспорт та ідентифікаційний код і написати заяву у Народному домі Давидова.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!