Пішохідний перехід на Чорновола, який «зійшов» із снігом, відремонтують після корегування проєкту велодоріжки

1541 0
Велодоріжку на Чорновола почали прокладати у травні 2019 року, однак досі не завершили.
Фото: Maksym Stefanyuk, перехід на проспекті Чорновола, 109

Фото: Maksym Stefanyuk, перехід на проспекті Чорновола, 109

На «гарячій лінії» Львова мешканці скаржаться на стан пішохідних переходів у Львові, зокрема на проспекті Чорновола,109.

«Сніг розтанув, а з ним розтанув і перехід… Чорновола, 109», – звернувся на гарячу лінію» Максим Стефанюк.

У департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР відповіли, що відремонтують перехід після корегування проєктно-кошторисної документації на будівництво велосипедної доріжки на просп. В. Чорновола.

Читайте також: У Львові оголосять тендер на оновлений проєкт із облаштування велодоріжки на Чорновола

У міськраді пояснили, що із підрядною організацією ТОВ «Львівська дорожня служба», яка будувала на пр. Чорновола велодоріжку, розірвали договір. Після корегування проєктно-кошторисної документації на будівництво велосипедної доріжки на просп. В. Чорновола (від вул. В. Липинського до вул. Варшавської), вул. Варшавської (від просп. В. Чорновола до вул. Замарстинівської), вул. Замарстинівській (від вул. Варшавської до вул. І. Мазепи)» оголосять закупівлю робіт на переході. Роботи планують виконати протягом 2022 року.

Нагадаємо, що у Львові відкорегують проєкт із облаштування велодоріжки на проспекті Чорновола. Велодоріжку почали прокладати у травні 2019 року. Роботи виконувала підрядна компанія ТОВ «Львівська дорожня служба». Загалом велодоріжка мала проходити через проспект Чорновола, вулицю Варшавську та Замарстинівську. Вартість робіт становила 36,2 млн гривень, завершити будівництво мали до 2020 року, однак у бюджеті не знайшли необхідних коштів на її завершення. Через те, що місто не виділяло кошти на будівництво велодоріжок, пікетували міську раду.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!