Після концерту у Львові гурт «Океан Ельзи» передав гроші на пальне для реанімобілів

9405 0
Після концерту гурту «Океан Ельзи» у Львові на стадіоні «Арена Львів» музиканти перерахували 50 тис. грн. на пальне для реанімобілів.
фото: ogo.ua, facebook (Илья Джонович Лысенко)

фото: ogo.ua, facebook (Илья Джонович Лысенко)

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив волонтер Ілля Лисенко з позивним «Хоттабич», – пише Zaxid.net. «Сьогодні всі волонтерські команди, що виступають партнерами Міністерства Оборони в евакуації поранених із зони АТО, наданні медичної допомоги були дозаправлені і забезпечені запасом пального на випадок повторення вчорашньої ситуації», – зазначив Лисенко.

Дивіться також: «Океан Ельзи» представив відеокліп на нову пісню «Не йди»

Минулого року Святослав Вакарчук та його фонд «Люди майбутнього» передали львівському клінічному військово-медичному центру пересувний рентгенівський апарат. Складне обладнання, яке, за словами лікарів, буде використовуватися в операційних, насамперед у нейрохірургії, було виготовлене фірмою «Siemens» спеціально для потреб львівського шпиталю.

Читайте також: У Львові відбувся грандіозний концерт гурту «Океан Ельзи»: львів’яни діляться враженнями і фото

Нагадаємо, що гурт «Океан Ельзи» з кінця травня перебуває у Світовому турі на підтримку дев'ятого студійного альбому «Без меж».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!