Після скандалу з перепусткою Романа Пилипенка перевели в Івано-Франківськ

5464 0
Роман Пилипенко в січні цього року оскандалився із подарунком для своєї дівчини.
Фото: скрін з відео

Фото: скрін з відео

За результатами службового розслідування ексначальника управління патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка притягнули до дисциплінарної відповідальності. Його понизили в посаді і перевели на роботу в патрульну поліцію Івано-Франківської області. Про це у департаменті патрульної поліції України повідомили у відповідь на запит ZAXID.NET.

Роман Пилипенко в січні цього року оскандалився із подарунком для своєї дівчини.

«До Пилипенка Р. ужито заходів дисциплінарного впливу, переведено на нижчу посаду, а саме заступника начальника управління – начальника відділу чергової служби управління патрульної поліції в Івано-Франківській області департаменту патрульної поліції», –  йдеться у відповіді на запит.

Читайте також: Проїзд площею Ринок. Кому та за яких умов видають перепустки

Нагадаємо, керівник патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко подарував своїй дівчині перепустку на проїзд пішохідною зоною площі Ринок. Цей момент, коли нова власниця, працівниця Львівської облради Василина Софранюк (Федина) отримала перепустку, зняли на відео та опублікували в соцмережах. Згодом стало відомо, що відео спричинило відсторонення головного патрульного Львівщини від виконання службових обов'язків. Наступного дня в міській раді заявили, що подарована перепустка є недійсною. Документи такого типу припинили видавати ще у березні 2021 року, а всі старі перепустки замінили новими бланками.

Tvoemisto.tv зібрало найпоширеніші запитання щодо видачі перепусток та підготувало роз'яснення, яке можна переглянути тут. 

_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!