Півоборонець Олександр Єрмаченко: «Карпати» та Львів надихнули на одруження»

1791 0
«У команді зібрався чудовий колектив, панує хороша атмосфера. Мій партнер Валерій Болденков, наприклад, став нашим дружбою.»
Фото: ФК «Карпати»

Фото: ФК «Карпати»

24 листопада стане пам’ятним для півоборонця львівських «Карпат» Олександра Єрмаченко. У цей день він одружився з чарівною Кароліною.

– Олександре, вітаємо з одруженням! Зранку розписка, а потім тренування?

– Дякую. Насправді усе сталося досить швидко. Минулого тижня я освідчився Кароліні в центрі Львова. І щоб довго не затягувати, вирішили зафіксувати цю подію і узаконити. А в обід усе за розкладом – тренування.

– Навіть не встигли відсвяткувати?

– Вирішили під час відпустки з родиною відсвяткувати нашу розписку. Наші батьки з розумінням поставились до цього рішення.

– Чому саме у Львові вирішили одружитися?

– Насправді ми зустрічалися з Кароліною шість років і увесь час думали про одруження, але не наважувалися. А от коли перебралися до Львова (Олександр Єрмаченко народився у селищі Жденієво Закарпатська область. – Ред.), то місто, немов нас зачарувало своїм теплом та красою. Воно стало для нас рідним. Саме у Львові у нас з’явилося багато друзів, з якими проводимо вільний час.

Можливо, дванадцять поспіль перемог «Карпат» теж додали позитиву?

– Можна і так сказати. У команді зібрався чудовий колектив, панує хороша атмосфера. Мій партнер Валерій Болденков, наприклад, став нашим дружбою. Переможна серія також додала позитивного настрою. Сподіваюся, що в суботу, у грі проти «Діназу», ми продовжимо її  і потішимо наших вболівальників.

– Як тебе привітали у команді?

– Отримав багато щирих вітань! А перед тренуванням у загальному колі привітав головний тренер Андрій Тлумак. Було дуже приємно.

Розмовляв Павло Пилипчук

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!