«Плач Єремії» святкуватиме 25-річчя у Львові

2819 0
У 2015 році гурт «Плач Єремії» відзначатиме 25 років творчої діяльності. Музиканти вирішили це робити саме у Львові, у місті, де все починалося. Велике концертне шоу з відомими піснями відбудеться 19 січня у Львівській Опері.
Фото: toloka.hurtom.com

Фото: toloka.hurtom.com

Як повідомив лідер гурту Тарас Чубай, музиканти обіцяють виконати треки, які стали хітами, а також й ті, які грали дуже давно.

«Це пісні, під які ми закохувались, сумували та сподівались, під які ми дорослішали, шукали й перемагали. Легендарні пісні «Плачу Єремії» за 25 років стали справжніми символами цілих поколінь. Слухаючи їх, ми можемо знову переживати найзворушливіші, найдраматичніші, найпотаємніші моменти життя», – зазначив директор компанії «ДікАрт» Андрій Сидор.

Гурт «Плач Єремії» є одним з найвизначніших українських рок-гуртів, творчість якого стала культовою. Їхні пісні – це переважно філософські вірші, більшість яких написані батьком Тараса — Григорієм Чубаєм. Це інтелектуальна рок-музика, яка спонукає до роздумів, яка надихає.

Квитки запитуйте у касах Оперного театру, а також замовити чи забронювати квитки можна на сайті kasa.in.ua. Усі пісні звучатимуть наживо! 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!