Платні камери у Львівському СІЗО «заробили» 48 тисяч гривень

1738 0
Найбільше «заробив» Київський слідчий ізолятор – понад 744 тисячі гривень.
Фото: Міністерство юстиції

Фото: Міністерство юстиції

У травні в деяких українських слідчих ізоляторах з'явилися платні камери з телевізором, душем, мікрохвильовою. Львівському СІЗО №19, що на вул. Городоцькій 20, вони принесли 48 тисяч гривень. Заналом платні камери у слідчих ізоляторах країни заробили 1 млн 220 тисяч гривень. Про це йдеться на фейсбук сторінці Міністерства юстиції.

Найбільше «заробив» Київський слідчий ізолятор – понад 744 тисячі гривень, а найменше – Луцький слідчий ізолятор. «Львівська установа виконання покарань (№19)» на четвертому місці за сумою, сплаченою за користування платною камерою.

«Станом на 26 жовтня за користування приміщеннями з поліпшеними умовами перебування у слідчих ізоляторах України сплачено майже 1 млн 220 тис. гривень.Найбільшу суму сплатили за користування платними камерами Київського слідчого ізолятора – 744 тисячі гривень», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, платні камери у Львівському СІЗО з'явилися у травні цього року. Вартість платної камери у Львівському СІЗО становить 1 тисячу гривень за добу, 3,5 тисяч гривень за тиждень, 4 тисячі гривень за місяць.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!