По Львівській області завдали удару з російських літаків Су-35. Знищено 4 ракети

15531 0
Винищувачі окупантів злітали з аеродрому Барановичі.
Фото: Донецька адміністрація

Фото: Донецька адміністрація

Зранку, 16 квітня, з літаків Су-35 російських окупантів завдали ракетних ударів по Львівській області. Винищувачі окупантів злітали з аеродрому Барановичі. Про це повідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

«Підрозділи зенітних ракетних військ Повітряного командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України знищили чотири крилаті ракети! Слава нашим військам ППО! Слава Україні!», – повідомив Максим Козицький.

Раніше голова Львівської ОВА повідомив, що під час повітряної тривоги на Львівщині, яка розпочалася о 05:46 і тривала до 07:02, спрацювали сили протиповітряної оборони. 

Читайте також: Під час ранкової тривоги на Львівщині спрацювали сили протиповітряної оборони

Нагадаємо, що російські війська 26 березня близько 16.30 здійснили ракетний обстріл у Львові. Відбулося три потужні вибухи біля Львова зі сторони Кривчиць. Він уточнив, що сталося два ракетних удари у межах Львова. Інформація про те, що було влучання у житловий будинок чи інші об’єкти інфраструктури не підтвердилася. Тоді постраждали п’ять людей.  Згодом о 18:55 російські війська здійснили ще один удар по Львову. Сталося ще три потужні вибухи. Внаслідок ракетного обстрілу Львова загорівся один із промислових об‘єктів, де зберігалося паливо, також росіяни завдали удару по заводу.

18 березня у Львові пролунало кілька вибухів у районі аеропорту. Унаслідок вибухів поблизу аеропорту у Львові на АТП-1 вибило вікна. Окупанти поцілили по авіаремонтному заводу і знищили будівлі. Активну роботу заводу було завчасно зупинено. Повітряне командування «Захід» Повітряних Сил ЗС України повідомило, що окупанти шістьма ракетами били по території в районі Львівського аеропорту, утім дві ракети українські військові збили. У результаті обстрілу одна людина отримала поранення середньої важкості. 

13 березня на Львівщині, близько 05:30 год. окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. Удари здійснили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в аеропорту Саратово. Загалом окупанти випустили більше 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет ЗСУ збили в повітрі. Унаслідок ракетного удару тоді загинули 35 людей і 134 отримали поранення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!