Поблизу Львова «швидка» збила пішохода

4136 0
Чоловік переходив дорогу на регульованому переході.

Вчора, 7 жовтня о 14:45 на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Солонка автомобіль «швидкої» допомоги збив на переході чоловіка. Через ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований, повідомляють у поліції Львівщини.

Як інформують правоохоронці, за кермом автомобіля Peugeot Boxer був 64-річний мешканець одного з сіл Стрийського району. Потерпілим виявися 33-річний мешканець Нового Роздолу.

Відеореєстратор в атвівці, що їхала позаду, зафіксував момент наїзду машиною швидкої допомоги на чоловіка, який переходив дорогу на регульованому переході.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Поліцейські встановлюють обставини події.  

Відео від Варта 1



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!