На правах реклами

Залишилось всього декілька днів до першого SUP-тренування поблизу Львова

5838 0
21 липня в одному із найкращих курортів Європи, Edem Resort Medical & SPA, відбудеться перше в Західній Україні SUP-тренування.

Літо – час для яскравих пригод і нових вражень. Чудова пора опанувати новий вид спорту. Дошка, весло і вода -  як щодо  SUP-тренувань?

SUP – це новий вид спорту, який поєднує греблю на каное і серфінг.  Для SUP не потрібен вітер і великі хвилі, тому займатися ним можна на спокійній воді. Він не вимагає спеціальної фізичної підготовки, головне – бажання! Проведіть спортивний вікенд із близькими людьми біля кришталевого озера Молодості, подалі від міської метушні.

Тренер: Анна Лащук

SUP-вікенд в Edem Resort:

10.00 - прибуття, відпочинок на пляжі, підготовка до тренувань

11.00 - Yoga SUP

12.00 - Interval training SUP

13.00 - Speed & Functional SUP

14.00 - 15.00 – обід в ресторані Di Vine

15.00 - SPA (басейн, джакузі, тренажерний зал, римська сауна, російська лазня, фінська сауна, крісла Хамам, соляна кімната, гідромасажний міні-басейн, швейцарський душ, душ Вражень, доріжка Кнейпа, льодяний фонтан).

​20.00 - трансфер до Львова

У вартість входить:

  • Трансфер
  • SUP-тренування
  • Обід в ресторані Di Vine
  • Користування SPA

 

В Edem Resort Medical & SPA  діє концепція 14+ (вхід на територію комплексу дозволено особам від 14 років).

За детальною інформацією телефонуйте: 067 314 65 12

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!