Біля Львова зведуть величезний торговельний комплекс

12043 0
Це буде перший регіональний логістичний комплекс за аналогією складів компанії Amazon.
Фото: Legalhub

Фото: Legalhub

Поблизу Львова, у Сокільниках, планують звести потужний торговельний комплекс «Епіцентру». Тут обіцяють створити 2200 робочих місць, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: У Львові надбудують ТРЦ Forum Lviv і відкриють там ще два кінозали

За словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, це буде сучасний торговельний центр із відкритими фасадами, першим регіональним логістичним комплексом за аналогією логістичних складів компанії Amazon.

На будівництво планують залучити 2,9 млрд грн. У торговельному центрі працюватиме 700 людей і ще 1,5 тисячі – у фулфілмент-центрі. На першому поверсі буде торговельний магазин, а на 2 та 3 – логістичний центр.

Центр буде автоматизованим, люди виконуватимуть певні операції, а усі товаропотоки з’єднають конвеєрними системами. На об’єкті також планують встановити сортувальну систему.

Саме будівництво об’єкту планують завершити до кінця 2021 року.

Читайте також: «Епіцентр» передумав працювати на вихідних

Нагадаємо, що поблизу Львова незабаром відкриють найбільший логістичний центр на Західній Україні. Після добудови він може стати найбільшим в Україні. Там працюватиме більше двох тисяч людей. У ЛОДА сподіваються, що місцевий бюджет поповниться за рахунок нього на понад 50 мільйонів гривень. Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління залучення інвестицій Львівської ОДА, Роман Матис, основним орендарем приміщень першої черги є компанія Fozzy Group.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!