Початкові роботи з облаштування меморіалу Небесної сотні замовили за 337 501 грн

2460 0
Міськрада замовила розробку проектно-кошторисної документації та низку вишукувальних робіт для облаштування меморіалу.
Візуалізація ЛМР

Візуалізація ЛМР

Львівська міська рада замовила розробку та виготовлення проектно-кошторисної документації, проведення підготовчих робіт з облаштування громадського простору з вшанування пам'яті героїв Небесної сотні. Про це стало відомо із системи публічних закупівель Prozorro.

Замовником робіт стало управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування ЛМР. У середу, 31 січня, начальник управління Юліан Чаплінський підписав угоду щодо розробки проектно-кошторисної документації із ФОП Андрієм Лесюком за 337,5 тис. грн. Роботи мають бути закінчені до 31 грудня 2018 року.

Читайте також: Як виглядатиме меморіал Небесної сотні у Львові. Візуалізація

Нагадаємо, переможця конкурсу на кращий проект меморіалу Небесної Стоні визначили у лютому цього року. У конкурсі взяли участь 25 ідей. Перше місце посів авторський колектив, у який входять Андрій Лесюк, Марія Яструбчак та Христина Пундак.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!